YJY:n 25v juhlat

HUOM! Tämä tapahtuma korvaa 2.12. suunnitellut pikkujoulut / YJYn 25v juhlinnan!

YJY:n 25v juhlaa vietetään tunnelmallisessa Ravintola Haltiassa torstaina 17.3.2022 klo 17.45 alkaen. Ilta alkaa opastetulla kierroksella Suomen luontokeskus Haltiassa ja jatkuu puheiden ja herkullisen menun parissa (buffet).

Ravintola Haltiaan on yhteiskuljetus Helsingin keskustasta klo 17. Yhteiskuljetus järjestetään myös takaisin keskustaan illan päätteeksi (n. 21.30 lähtö Haltiasta). Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä osallistutko yhteiskuljetukseen (sisältyy illan hintaan) ja myös mahdollisesta erityisruokavaliosta.

Illan hinta on jäsenille (myös kannatusjäsenten työntekijöille) 10€ ja ei-jäsenille 30€. Tapahtumaan mahtuu mukaan 40 ensimmäiseksi ilmoittautunutta, joten toimithan nopeasti. Ilmoitathan myös mahdollisimman pian, jos joudutkin perumaan tulosi, jotta paikkasi vapautuu muille kiinnostuneille (voit perua osallistumisesi vahvistusviestin linkistä).

Tervetuloa viettämään elämyksellistä iltaa yhdessä ja nauttimaan Nuuksion tunnelmasta! Illan pukukoodi on juhlava asu.

Ilmoittautuneille lähetetään vielä tarkemmat tiedot kuljetuksesta lähempänä tapahtumaa. Tarkistathan roskapostisi, mikäli olet ilmoittautunut, mutta et ole saanut varmistusviestiä.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan ällä.