Kannatusjäsenemme

Liity edelläkävijöiden joukkoon ja tule kannatusjäseneksemme! Liittyminen on helppoa: täytä lomake täällä (täydennä yrityksen / organisaation nimi nimikenttään) tai kysy lisätietoja puheenjohtajaltamme yjy.puheenjohtaja(at)gmail.com. 

YJYn kannatusjäsenet:

               Alko_Logo_90mm_CMYK_300dpi

ecobio_logo        Kiilto logo 972x800

skanska

Kannatusjäsenen edut:    

  • YJY järjestää vuosittain lukuisia tapahtumia, ja jokaiseen tapahtumaan voi osallistua organisaatiostanne max. 3 henkilöä. Tapahtumamme vaihtelevat seminaareista yritysvierailuihin, mielenkiintoisiin puheenvuoroihin ja opintomatkoihin, ja tarjoavat samalla mainion verkostoitumismahdollisuuden. YJYn tilaisuuksiin voi ilmoittautua kirjautumalla jäsensivuille tämän sivun oikeasta yläkulmasta.
  • Mahdollisuus järjestää yhteisiä tilaisuuksia ja/tai työpajoja YJYn kanssa. Voimme esimerkiksi järjestää työpajan, johon kutsumme YJYn jäseniä pohtimaan  teille olennaisia haasteita ja kysymyksiä. Vaihtoehtoisesti voimme järjestää avoimen tilaisuuden yhdessä sovitusta ympäristö/vastuullisuusaiheesta. Organisaationne saa näkyvyyttä ja omaa viestiään esille, samalla kun voimme tarvittaessa auttaa teitä tilaisuuden järjestelyissä sekä markkinoimme tilaisuutta 300 asiantuntijajäsenellemme.
  • Näkyvyys YJYn nettisivuilla: tulevaisuus on ympäristötietoisten johtajien, ja olette kannatusjäsenenä osa tätä edelläkävijöiden joukkoa!

Kannatusjäsenyyden vuosimaksu on 350€. Tervetuloa mukaan YJYyn!

Tallenna